Koud buffet (7 schotels) 36,50€ p.p |
|
Zalm Belle–Vue |
* |
1/2 peer gevuld met |
krabsalade |
* |
Huisgerookte zalm met z’n garnituur |
* |
Kipfilet met kruiden langzaam gegaard |
* |
Zoete meloen uit het zuiden |
Met gerookte ham |
* |
Ham met Asperge |
* |
Salade van scampi |
Met groentjes |
* |
Bijhorende saladebar |
Tomatensla , komkommersla, |
duo van geraspte wortelen |
en geraspte knolselder |
3 sausjes, pastasalade |
en zuiderse groentesla |
* |
Hoevebroodjes en boter |
|
Koud buffet (8schotels) 42,50€ p.p |
|
Zalm Belle-vue |
* |
Tomaat met grijze garnaaltjes |
uit de Noordzee |
* |
Gekookte ham op oude wijze gekruid met truffels |
* |
Huisgerookte visschotel met z’n garnituur |
* |
Mousse van verse kaas met gerookte zalm |
* |
Salade van scampi en |
met groentjes |
* |
Pate van konijn met hozelnoten |
huisgemaakte confituur |
* |
Zoete meloen met Belgische ganda ham |
* |
Bijhorende saladebar |
Tomatensla, komkommersla, |
gemengde wintersla, |
wortelsalade, |
3 sausjes, pastasalade |
en zuiderse groentesla |
* |
Hoevebroodjes en boter |
|
Warm menu - 45,50€ p.p |
|
Koude hapjes (2) |
Mousse van Ham /mousse van gerookte zalm |
* |
Scampi's (5)met |
groentesausje en verse basilicum |
* |
Pate van konijn met hazelnoten |
huisgemaakte confituur |
|
* |
|
Waterkers roomsoep |
met verse hoevekaas |
|
* |
Eendeborstfilet op een licht portosausje |
met wintergroentjes |
(worteltjes-witloof-tomaten) |
* |
Gratin van aardappelen met champignons |
OF |
Kalkoenmedaillon met portosausje |
En wintergroentjes |
(worteltjes-witloof-tomaten) |
|
Gratin van aardappelen met champignons |
|
Winterse dessert - mousse van rode vruchten-cassis, brownie, cremeux van pistache |
|
Kindermenu - 20€ p.p |
|
TomatenSoep met balletjes |
|
Vidé met verse kroketjes |
|
Huisgemaakte chocomousse |
|
Menu A LA CARTE |
| Voorgerechten | Scampi (6) met | groentesausje en verse basillicum | € 9,00 p.p |
| Mousse van vis | in een jasje van gerookte zalm | € 9,00 p.p |
| Huisgemaakte foie gras | met vijgenconfituur | € 9,90 p.p |
| Volledige (vanaf 10 pers) | Zalm belle-vue | € 16,00 p.p |
| Soep per liter | Kreeftenroomsoep | € 7,00 per liter | Waterkersroom | € 5,00 per liter |
| Hoofdgerechten | Kalkoenmedaillon met lichtportosaus | en wintergroentjes witloof | € 15 p.p |
| Talapiavisfilet met grijze garnaaltjes | en aardappelpuree | €12 p.p |
| Desserten | Bord met 4 mini desserten | € 8,00 per bord | Winterse dessert - mousse van rode vruchten-cassis, brownie, cremeux van pistache
| € 8.75€ per schaal |
|
ALGEMENE INFO |
Bestellingen voor kerstmis graag doorgeven tot en met vrijdag 20 december |
Bestellingen voor Oudejaarsavond & nieuwjaar graag doorgeven tot en met vrijdag 27 december.
|
U kan bestellen/reserveren via email info@traiteurdufour.be of telefonisch 0474.52.12.61 na 17u00 aub.
|
Graag altijd u telefoonnummer bij bestelling te vermelden aub. |
|
|
AFHALEN & Levering |
Dinsdag 24 december; 11u tot 17u |
Woensdag 25 december; 10u tot 13u |
Dinsdag 31 December; 11u tot 17u |
Woensdag 1 Januari; 10u tot 12u
|
Adres; Korbeekoase 9 - 3000 Leuven |
Levering is mogelijk maar graag afstemmen met Yves/Kristof 0472.52.12.61 of info@traiteurdufour.be |
|