Eindejaars 2024-2025

 

Koud buffet  (7 schotels) 36,50€ p.p

Zalm Belle–Vue
*
1/2 peer gevuld met 
krabsalade
*
Huisgerookte zalm met z’n garnituur
*
Kipfilet met kruiden langzaam gegaard
*
Zoete meloen uit het zuiden
Met gerookte ham
*
Ham met Asperge
*
Salade van scampi
Met  groentjes
*
Bijhorende saladebar
Tomatensla , komkommersla,
duo van geraspte wortelen
en geraspte knolselder
3 sausjes, pastasalade
en zuiderse groentesla 
*
Hoevebroodjes en boter

 Koud buffet  (8schotels) 42,50€ p.p

Zalm Belle-vue
*
Tomaat met grijze garnaaltjes 
uit  de Noordzee
*
Gekookte ham op oude wijze gekruid met truffels
*
Huisgerookte visschotel met z’n garnituur
*
Mousse van verse kaas met gerookte zalm 
*
Salade van scampi en 
met  groentjes 
*
Pate van konijn met hozelnoten
huisgemaakte confituur
*
Zoete meloen met Belgische ganda ham
*
Bijhorende saladebar
Tomatensla, komkommersla,
gemengde wintersla,
wortelsalade, 
3 sausjes, pastasalade
en zuiderse groentesla 
*
Hoevebroodjes en boter

Warm menu  - 45,50€ p.p

Koude hapjes (2)
Mousse van Ham /mousse van gerookte zalm
*
Scampi's (5)met
groentesausje en verse basilicum
*
Pate van konijn met hazelnoten
huisgemaakte confituur

*

Waterkers roomsoep 
met verse hoevekaas

*
Eendeborstfilet op een licht portosausje
met wintergroentjes
(worteltjes-witloof-tomaten)
*
Gratin van aardappelen met champignons
OF
Kalkoenmedaillon  met portosausje
En wintergroentjes 
(worteltjes-witloof-tomaten)

Gratin van aardappelen met champignons

Winterse dessert - mousse van rode vruchten-cassis, brownie, cremeux van pistache

Kindermenu - 20€ p.p

TomatenSoep met balletjes 

Vidé met verse kroketjes 

Huisgemaakte chocomousse

 
Menu A LA CARTE

Voorgerechten
Scampi (6) met 
groentesausje en verse basillicum
€ 9,00 p.p

Mousse van vis 
in een jasje van gerookte zalm
€ 9,00 p.p

Huisgemaakte foie gras
met vijgenconfituur
€ 9,90 p.p

Volledige (vanaf 10 pers)
Zalm belle-vue 
€ 16,00 p.p

Soep per liter
Kreeftenroomsoep                          
€ 7,00 per liter
Waterkersroom
€ 5,00 per liter

Hoofdgerechten
Kalkoenmedaillon met lichtportosaus
en wintergroentjes witloof    
€ 15 p.p

Talapiavisfilet met grijze garnaaltjes
en aardappelpuree
€12 p.p

Desserten
Bord met 4 mini desserten                      
€ 8,00 per bord
Winterse dessert - mousse van rode vruchten-cassis, brownie, cremeux van pistache
€ 8.75€ per schaal

ALGEMENE INFO
Bestellingen voor kerstmis graag doorgeven tot en met vrijdag 20 december
Bestellingen voor Oudejaarsavond & nieuwjaar graag doorgeven tot en met vrijdag 27 december.
U kan bestellen/reserveren via email info@traiteurdufour.be of telefonisch 0474.52.12.61 na 17u00 aub.
Graag altijd u telefoonnummer bij bestelling te vermelden aub. 


AFHALEN & Levering
Dinsdag 24 december; 11u tot 17u 
Woensdag 25 december; 10u tot 13u 
Dinsdag 31 December; 11u tot 17u 
Woensdag 1 Januari; 10u tot 12u

Adres; Korbeekoase 9 - 3000 Leuven
Levering is mogelijk maar graag afstemmen met Yves/Kristof 0472.52.12.61 of info@traiteurdufour.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x